Mon Chéri, ny YlloTyll Knitalong

Körsbärsträden har visserligen blommat över men sommaren är i sin början...
Kanske behöver (villhöver) du ett nytt sommar/semester projekt? Mon Chéri är stickad uppifrån och ner med avslutande spetsmönster som i min gamla bok kallas körsbärsmönster.
Jag älskar lingarn, både att sticka i och att bära. Lingarn verkar vara lite av en vattendelare då många tycker det är stumt och hårt. Nysta då gärna upp garnet ytterligare 1ggn så mjuknar det och att det ser ojämnt ut när du stickar ska du inte misströsta över, det blir som trolleri när du tvättar upp det färdigstickade plagget! Men om du inte vill sticka i YlloTyll Lin så går tex Line och Mandarin Medi från Sandnes bra att använda.
Vi har stickat upp flera varianter på Mon Chéri, både enfärgad och tvåfärgad, fina på olika sätt tycker jag. Här nedan kommer lite förslag på färgkombinationer i YlloTyll Lin om du väljer den tvåfärgade.
 Från vänster till höger: Valnöt, Kitt, Puderrosa Lavendel, Kitt, Jeansblå Oblekt, Kitt, Lakrits

Turkos, Mjölkvit, Vårgrön Oblekt, Mjölkvit, Khakigrön
Men som sagt lika fin enfärgad, här i Mjölkvit på mig och i Puderrosa mot marken
Bak i nacken är det ett litet sprund där man kan sätta en söt udda knapp, mest som dekoration.
Mon Chéri finns i storlek från XS till XXL. Jag har på mig både S och M och då går det åt 2+1hg eller 3hg. Mer information om storlekars övervidd och åtgång hittar du här.

Om du vill kan du vara med i vår Knitalonggrupp på Facebook och följ andra som stickar Mon Chéri, klicka här för att komma till YlloTyll Knitalong

Jag vill passa på att tacka Alexandra och Maria som provstickat och gett oss feedback på mönstret.

Önskar dig en fin sommar med mycket tid för stickning!
/Frida och YlloTyll gänget

2 kommentarer:

 1. Ser härlig ut!
  Jag gillar också lingarn, och har en hel del hemma, kan man köpa mönster enbart?
  Hur mycket garn går åt i st L / X?
  Tack på förhand

  SvaraRadera
 2. Jag är Jehona Bekteshi från Stockholm, jag tror att vittnesbörd är ett verkligt liv som bevisar mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner fred i äktenskapsförhållanden som jag har hittat samma i mitt äktenskap, idag är jag väldigt glad att dela mitt vittnesmål här ute för att alla ska kunna läsa och också lära sig att dra nytta av det. Jag läste ett vittnesbörd från blogginlägg från olika människor över hela världen och pratade bra om mannen Dr.Oduduwa Love-spell caster, jag tappade hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag kontaktade kommunikation från andra stav-casters. Jag älskade stava charm tidigare för att föra tillbaka min ex man hem men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att föra tillbaka min kärleksman tillbaka till mig, jag meddelar Dr.Oduduwa på hans personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
  Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
  Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa-adress, några ögonblick senare fick jag svar från dr.oduduwa, jag var så glad eftersom e-postmeddelandet var giltigt.
   Jag förklarade alla mina relationsproblem till Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att föra tillbaka min kärleksman man hem och återvända kärlek och förtroende.
  Dr.Oduduwa gav mig sitt arbete 100% löfte mig med försäkringsgaranti resultat efter att ha lanserat magiska kärleksförtryck för att få tillbaka min kärleksman Antionio hem, sa han att mitt fall är lätt för honom att lösa. han förklarade alla Love-spell-processerna och rutinerna för mig och han berättade om materialen att köpa för att stämma lunchen inkantationsbön,
  Jag följde noggrant alla instruktioner. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärleks-magi-förtrollning för min räkning, min ex man taht har inte ringt mig på över två månader, ringde mig nästa dag, på morgonen ringer min mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se, åh jag var så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått textmeddelanden, inga samtal och inget mail skickat till mig. Wow jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och glädje i mitt hjärta som delar detta vittnesmål här i dag, min kärleksman Antonio på väg tillbaka hem för att träffa mig dagen efter,
  Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte skulle ha varit möjligt.
  Alla som läser denna artikel här ute genom äktenskapskris, och för dem som delar hemliga tårar av hjärtsvängningar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt e-postmeddelande till den stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Mina böner är att vi alla förtjänar att vara lyckliga i vår kärleksförhållande och äktenskap, oavsett vad som händer i våra äktenskap, vi bör alltid försöka göra rätt sak och uppskatta det vi har. kämpa för att ditt äktenskap ska fungera med alla nödvändiga medel och tillgänglig hjälp finns här för dig nu.
  Jag har denna kraftfulla avsikt att dela detta fantastiska vittnesmål här ute kommer det att motivera att hjälpa så många unga eller gamla par att lösa sina äktenskapsproblem.
  När två människor verkligen bryr sig om varandra, kommer de alltid att leta efter ett sätt att få det att fungera, oavsett hur hårt och svårt sättet att lösa problemet är att söka lycka är den verkliga kärnan i existensen.
  Jag vet att Dr.Oduduwa kan vara till god hjälp för dig idag, kontakta hans personliga adress via: dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera