Ulrika med blommor

Sommarens knit-along koftan Ulrika pågår i vår fb-grupp och det är så roligt att se era framsteg, färgval och färdiga koftor. 
Själv trivs jag väldigt bra i modellen och har lånat och använt alla yllotylls olika varianter för den passar så bra både till byxor och klänning. 
Ulrika koftan på dessa bilder är stickad i YlloTylls Lin färg nr71 hallon.
Dessutom har jag blivit smått besatt av att sticka blommorna som stickas i denna koftas kilar, jag tycker dom är roliga göra och enkla för att ge ett sådant fint slutresultat. Hitills har det ju blivit ett linne Daisy och nu är två olika sjalar med samma blommor klara och kommer presenteras framöver.

/frida

Anastacia & Shakira

Två nya linplagg, roliga att sticka och med fina somriga detaljer.
Linnet Shakira är Juli månads gratismönster och följer automatiskt med din beställning eller säg till i kassan om du handlar i butiken.
Plaggen är stickade i rätstickning med enkla dekorativa hålvarv och blockrandiga kanter stickade på "fel" ledd.
Välj om du vill ha snörning både i fram och i bak eller bara på ena
Gör gärna snygga toffsar i ändarna på snörningen fram för en fin och kul effekt..

 Både linnet Shakira och tröjan Anastacia är stickade i YlloTylls Lin i bottenfärgen lakrits nr35 som är en av våra favoritfärger och passar till det mesta. Vilken färg väljer du som kontrast?

Läs mer om åtgång och strolekar på vår hemsida.

Jag passade på att bli fotograferad i lite nya yllotyll plagg en somrig dag nyligen så nu tänkte jag få lite mer liv i bloggen framöver :)
/frida