Sommarens Knit-Along: Ulrika

Nu startar vi upp sommarens Knit-Along och snäppar upp svårighetsgraden något från Anna-Maria och Ior. Greppa stickorna, nu är det dags för koftan Ulrika! Även denna gång testar vi på att sticka uppifrån-och-ner, men här får du testa på att göra knäppning fram.
Koftan är A-linjeformad tack vare de vackra kilarna i sidorna där du antingen kan välja att sticka lövrankor eller blommor i ett dekorativt hålmönster.

Ulrika kan du anpassa efter dina egna önskemål. Inte minst från valet av garn, men här kan du även välja mellan två olika typer av kanter, välja att sticka raglanökningarna i ett hålmönster eller inte, hur många knappar du vill ha, och inte minst: som sagt välja vilken av kilarna du ska sticka.
Hur kommer din Ulrika att se ut?

Vi har dels valt att sticka i Sandnes Line i färgen 1015 Kitt, men även gjort en variant i YlloTyll Lin i färgen 70 Puderrosa. Du som deltagare i Knit-Alongen erhåller 15% rabatt på dessa två kvaliteter fram till den 11:e juni. Gå med i vår Facebookgrupp för att ta del av rabattkoden som gäller.
 Till vänster: Stickad i Sandnes Line och strl M. Till höger: Stickad i YlloTyll Lin och strl S.
Välkommen att sticka Ulrika tillsammans med oss! / Hanna och Frida