Vi har öppnat galleri!

Att jobba i garnbutik är väldigt inspirerande, inte minst när man får höra om alla olika projekt ens kollegor och ni kunder sätter igång med.http://www.yllotyll.com/category/67-1/Personalen 
Nu har vi öppnat ett galleri på våran hemsida för att vi och ni ska kunna inspireras av många fina projekt man kan göra i våra garner.
http://www.yllotyll.com/category/68-1/Kunder 
Dels har vi samlat alster från oss i personalen, men även från er kunder. Vi har desstutom börjat samla ihop resultat från våra olika Knit-Alonger.http://www.yllotyll.com/category/69-1/Knit-Along 
Galleriet kommer fyllas på allt eftersom, så kika gärna in och låt er inspireras!
/ Hanna

Vilhelmina

 Under våren stickade jag koftan Vilhelmina, den har sitt ursprung i vår omtyckta nätta baskofta Johannas Kofta som funnits med i några år. 

Det som jag har förändrat är att jag lagt till spetsmönster i paneler på framstyckena och valt att ta bort hålbården nedtill. 
En klassisk söt kofta som kommer passa fint till sommarens klänningar...
Min Vilhelmina är stickad i YlloTylls tunna Lin nr60 olivgrön i storlek S/M med stickor nr3½.
3hg har gått åt. Här kan du se åtgång för alla strl.

Vi har just stickat upp Vilhelmina på nytt med spetsmönster på bakstycket, bilder kommer i framtida blogginlägg...

Trevlig helg!
/frida

Kofta och mössa i ekologisk bomull

Maj månads gratismönster är en liten baby/barn-kofta med krage, stickad i Debbie Bliss Eco Baby, ett ekologiskt bomullsgarn som är väldigt mjukt och finns i en vacker och mild färgskala.

Mönstret är 1565 Lilla Koftan Greta och följer med automatiskt när du beställer via vår hemsida. Handlar du i butiken? Säg till i kassan så fixar vi det till dig.
Vi har använt oss av stickor 3½ och färgerna 25 Cowslip, 38 Willow och 39 Mallard. Vi har stickat upp storleken 0-3mån. Åtgången är då 1 nystan av varje färg, och då räcker det även till den tillhörande mössan.
/ Hanna