Katrine, skön sommartröja

 Juli månads gratismönster Katrine är en enkel blockrandig tröja där man själv kan kombinera ihop sina favoritfärger. 
Färger är underbart och även de mest udda kombinationerna kan bli en fullträff. 
I båda våra tröjor valde vi naturvit som bas till kanter för att de ska hänga ihop med varandra när tröjorna kommer upp i vår skyltning till helgen. Jag insåg när vi fick tillbaka den teststickade tröjan att de kanske var lite väl lika varandra... ganska tydligt att man alltid dras åt samma färger och att korttidsminnet hur den första tröjan såg ut inte är det bästa =)
Katrine är en enkel och rak modell med raglanärm. Tröjorna ser kanske lite väl tajta ut på mig, jag har på mig stl S och skulle nog föredragit M för att få den lite mer ledig i passformen. Då tröjan är helt rak är den också lätt att förlänga.
Katrine är stickad med stickor nr4 och i bomullsgarnet Muskat, som är en mercericerad kvalité och som finns i massor med färger. Muskat är ett av garnerna som vi har med på vår Sommar Rea med 35% rabatt på under juli månad, spana in vår kampanjsida här.

Självklart går det bra att sticka tröjan i andra garner också, ganska nya kvalitén Cotton Merino från Garnstudio tex tror jag skulle bli riktigt bra. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar