Syfestivalen

Så var Syfestival äventyret över och det kändes lite vemodigt att plocka ner allt igår när man hade fått det så hemtrevligt där i montern.

På bara någon timme förvandlades mässhallen till ett tom och trist skal men det känns ändå skönt att det är över, det blev ju rätt långa och intensiva dagar.

Det var väldigt kul att bygga montern men om det blir någon mer gång ska vi absolut vara ute i mer god tid...
Roligast av allt var att träffa alla glada kunder under mässdagarna. Alla var på så gott humör och väntade snällt även fast skrivare och kortterminaler krånglade emellanåt.

Allt går ju inte heller som man tänkt sig (även om så gott som allt har gått väldigt bra) så i röran och stressen glömdes en del grejor kvar hemma bla stegen vilket ju kan vara väldigt bra att ha när man ska hänga upp sakar högt. Vår lösning blev att klättra upp och ner på ett hyfsat stabilt bord sen visade det sig att det fanns stegar att låna... då var vi typ klara med allt.

Även en metall pinne som ska var mellan provdocka och dess fot glömdes hemma men vi kom på den finurliga lösningen med en sticka nr 15 som bas och sen fyllde vi upp hålet med strumpstickor... alla lösningar är ju bra som funkar =).

Det har varit en väldigt rolig helg och det var kul att träffa er alla. Har ni frågor kring mönster eller garn ni köpt är det bara att maila eller ringa till butiken! /Frida, Johanna å Louise

2 kommentarer:

  1. Är ni med Uppsala 3-4/3??

    SvaraRadera
  2. Nej, det är vi inte tyvärr då finns vi ju så nära tillhands i butiken.
    /frida

    SvaraRadera