Tunika i Lin

Den här tunikan blev färdigstickad lagom till förra hösten och hamnade på lagret i väntan på vår. Nu har den fått lega till sig och sedan en tid tillbaka plockats fram.

Den är riktigt fin på och har blivit en av mina favoriter att jobba i, nu har jag dock fått låna ut den till en provdocka i butiken...
Tunikan är lagom lång att bara ha leggings under men är fin till byxor också, med mycket vidd nedtill så det är väldigt snyggt att sätta ett sidenband eller bälte i midjan för en mer markerad figur.
Mönstret heter Tunika nr 154 och är stickad i YlloTylls tunna Lin, på mönstret kan man välja mellan linne, kort ärm och 3/4 lång ärm.
Åtgången till stl M är 5hg med 3/4 lång ärm. Vår tunika är stickad i förra vårens bränd korall som är slutsåld men den nya korall nr 45 är väldigt lik bara lite ljusare.
Se mer info om modellen och fler bilder på vår hemsida här
/frida

3 kommentarer:

 1. Det var jättetrevligt när ni tittade in i min butik förra veckan. Det är alltid roligt med att träffa människorna bakom er fina butik!
  /Ann-Christin

  SvaraRadera
 2. Hej! Väldigt fin Tunika! Vad kostar mönstret?
  Mvh Frida

  SvaraRadera
 3. jag har precis stickat färdigt och debuterade min vackra tunika i olivgrönt, massor av beröm och den är verkligen fin. Köpte material i januari, stickade, rev upp och på den igen. lagomt klar till min mors 80 årsdag i pingst. Jag stickade på rundsticka upp till armhål vilket gick utmärkt.

  SvaraRadera