Beata, månadens gratismönster

Assymetrisk mosstickad poncho, fin att använda både till vardags eller fest.
Stickas i mysiga kombinationen YlloTylls tunna Lin och den ganska nya kvalitén Alpaca Silk från Garnstudio som är en borstad alpaca. 

Garnkombinationen gör att ponchon får ett fint fall av linet och blir mjuk och lagom varm av alpacan. Vår Beata är stickad i färgkombinationen oblekt lin och naturvit Alpaca Silk som när de stickas tillsammans flyter ihop fint ton i ton men ändå att det blir lite levande.

Flera av färgerna i Alpaca Silk matchar bra tillsammans med färgerna i det tunna linet... så det finns många snygga kombinationer att para ihop.


Ponchon Beata stickas i ett stycke på stickor nr6 och avslutas med en enkel virkad kant, kanten virkas endast i Alpaca Silk på nr5.
Storlekar: S/M (den vi har uppstickad) M/L L/XL och XXL/XXXL
Åtgång: 2hg lin (lika alla strl) + 4nystan alpaca silk till de två mindre och 5n till de två större storlekarna.

Mönstret till Beata är Februari månads gratismönster och följer automatiskt med din beställning och du skickar efter garn eller så säg till i butiken att du är medlem så får du mönstret.

I nästa vecka hoppas vi hinna med att lägga ut Beata på materialkits-sidan så att det blir enkelt att se vilka färgkombinationer som passar bra ihop.

Fortsatt trevlig helg!
/frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar