Fin julklapp till katten

Jag har ett bra tips för kattägare som tröttnat på fula kattleksaker som ligger och skräpar på golvet. Dessa söta virkade blommor gick verkligen hem hos mina katter ! De älskar att springa runt och leka med blommorna som dyker upp på olika ställen i lägenheten men ser alltid mycket piffiga ut, som en näckros på parketten.

Blommorna går att variera i färg, form och material. Jag virkade mina i 2tr av garnstudios alpaca för att göra de extra greppvänliga för kissarna. De är virkade dubbelt, det vill säga en blomma åt varje håll och ett blad i mitten.

När katterna har fått tillräckligt med leksaker. Kan du tex göra blommorna till nyckelringar eller broscher och ge bort till vänner och bekant. Eller varför inte dekorera dina julklappar med dem.


Mönster på blomman "näckrosen" hittar du här.
/Johanna L

6 kommentarer:

 1. Klart söta katterna ska ha söta alpackablommor! :) Tack för medlemsmönstret på snodd/tuben i halvpatent!

  SvaraRadera
 2. När kommer tips på mönster till en turban mössa??

  SvaraRadera
 3. Mössan är egentligen klar sen ngn vecka tillbaka men det är fotograferingen som inte hunnits med i dessa bråda dagar. Så fort vi bara hinner fota så läggs den ut och det blir ett gratismönster för medlemmar.
  /annelie

  SvaraRadera
 4. Hej
  Sist när jag kollade under mösnter för medlemmar och på Turbanpannband så var det ett annat pannband som låg där. Skulle ni kunna lägga ut rätt mönster så vore det toppen?
  Mvh Helena

  SvaraRadera
 5. Hej! Oj, måste ha länkat fel men nu är det åtgärdat.

  Hälsningar Frida

  SvaraRadera
 6. Så fina, saknar min kisse så mycket.

  /Mia :)

  SvaraRadera