Formex


I torsdags var vi på Formex mässan i Älvsjö och att besöka den brukar för oss bli starten inför en ny säsong. Flera av våra leverantörer var där och visade höstens nyheter. Det mesta hade vi redan sett och gjort ett urval som passar yllotyll bla kommer M&K komma med en bok till deras ekologiska ullgarner. Väldigt fin design och snyggt fotat från ishotellet i Jukkasjärvi, något att se fram emot. Boken kommer inom kort till butiken.
Vi hittade äntligen på de söta och populära barnknapparna (som vi tidigare haft i vårt sortiment) i cernitlera som är handgjorda och som ser ut som skivade bär & frukter mm.

Annars är det väldigt kul att bara gå och strosa runt bland utställarna, chokladavdelningen med provsmakning missar man ju inte. Bland inredningsutställarna syntes tydligt hur konfektion och inredning går hand i hand när det gäller trender. Hantverk i heminredningen och framförallt mormorsrutor var flitigt representerat. Vet inte hur många olika typer av mormorsrute filtar och virkade kuddar mm som vi såg. Roligt! Virkade genast ivrigt vidare på mina kuddar i zick zack mönster när jag kom hem.

Vi fotade lite inspirationsbilder från olika installationer på mässan.
Den superläckra fåtöljen invirkad i olika typer av rutor från Leftovers blev genast ett av mina drömprojekt... (med betoning på dröm). Den snygga damen nedan till vä satt på en av restaurangdiskarna med sin virkade outfit. /frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar