Knitpro Karbonz - a love storyRed Herring - stickade i Fabel och Admiral Cat Print
De flesta inbitna stickare kan nog hålla med om att stickningen blir betydligt trevligare när man funnit sin favorittyp av stickor. En del föredrar trä,andra plast eller metall. Själv har jag länge varit en stor förespråkare av trästickor, och Knit-Pro´s Symfonie wood har varit favoriten. Fram till nu, för något har hänt. Jag är nykär! I Knit-Pro´s Karbonzstickor. Fantastiska stickor i kolfiber med blanka, riktigt spetsiga spetsar. Till skillnad från andra stickor i metall, blir de inte böjda, och de är heller inte tunga och hala. De är ju förstås lite dyrare än många andra sorter, men i mitt tycke helt och hållet värda sitt pris.

Broken Seed Stitch Socks i Fabel och Magic Colours
Att sticka sockor, och framförallt mönsterstickade sockor har aldrig varit en favoritsysselsättning hos mig. Men efter att ha provat mina nya karbonzstickor blev jag besatt. Det resulterade i ett antal mönsterstickade sockor i rask följd. Mönstren kommer från Ravelry. 
Ha en fortsatt skön dag i vårsolen, förhoppningsvis tillsammans med era favoritstickor. /Stina
Swedish Fish Socks i Fabel och Opal t.v. och Fabel och Zauberball t.h.
5 kommentarer:

 1. Söta sockor. Jag älskar mina Symphonie Wood stickor. Säg inte att man kan bli förälskad på nytt??? Men det viktigaste i stickningsväg är att ha bra produkter även om de kostar lite mer...det blir mycket roligare så. Väldigt mycket roligare. Kitty

  SvaraRadera
 2. Håller med till punkt och pricka, dom är värda vart enda korvöre

  SvaraRadera
 3. Karbonz är mina favvosar också! :D

  SvaraRadera
 4. Jag har också blivit helt förälskad i mina Karbonz! Har ett set med strumpstickor och ett med rundstickor. De gamla bambustickorna och Symfonie Wood åkte direkt i lådan... Känner igen mig. :)

  SvaraRadera