Garnleveranser


Det kan blir rätt stökigt i butiken när vi får leveranser speciellt när det kommer flera på samma gång... Man vill både möblera om, flytta runt på hyllorna och fylla på, allt gärna på samma gång.
Men fint blir det när det väl är klart =)
Häromdagen kom lådor med Colinette garn, mest Giotto och Mohair i flera fina vårfärger. Härliga garner att sticka sig sjalar av, Maria och jag började genast spåna på en ny snodd/krage med en mix av Giotto & YlloTylls Grovlin. Färgerna där matchade varandra så fint och tillslut blev det en kombination av färgen Cherry i Giotto och Fuchia i Grovlinet. Bild kommer så snart den är färdigstickad.

Igår fick vi garn från Regnbågens Textilverkstad, de lådorna är verkligen roliga att öppna för även om man beställer samma färger så ser de aldrig riktigt likadana ut. Färgkombinationerna och intensiteten i färgerna gör garnet unikt och dessutom är det ekologiskt (både bomull & färgning). Ett av våra favorit garn till barn och baby plagg. Tyvärr missade jag att ta en bild på regnbågslådan, det får bli nästa gång. /frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar