Ny Knit-Along: Anna-Maria

Nu startar vi vår nästa Knit-Along som blir tröjan Anna-Maria

Vi hoppas du ska tycka att den är rolig att sticka då valmöjligheterna är många! Både att kombinera sin egna färgkombination bland ett stort urval garner men också att det är enkel att sätta sin egna prägel på plagget på olika sätt... 

 Tröjan stickas randig i två kulörer där ränderna blir bredare och bredare och uppifrån och ner på rundsticka, alltså allt i ett utan montering, och är lätt  att anpassa i längdmått.
Anna-Maria är ett mönster som passar till många garner då masktätheten ligger på 21m/10cm. Vi har stickat våra tröjor dels i YlloTylls tunna Lin och dels en ullvariant där vi haft Sandnes Tynn Alpakka Ull tillsammans med det vackra melerade garnet Edition3 från schoppelwolle. 

Andra garner som kan användas är Sandnes Line och Alpakka, Drops Cotton Merino, Puna, Muskat och Karisma. Gotlandsgarn2 från Yllet och Onions nr4 wool+nettles.
Stickar du i lingarn används stickor nr3½ medan det till de andra garnerna är nr4 (eller stick nr efter ditt handlag).
Som en bonus stoppar vi med barntröjan Ior som är stickad randig på samma sätt, uppifrån och ner, i garnet Edition3 och Drops Baby Merino.

Dessa fyra kvalitéer som vi använt (Tynn Alpakka Ull, Edition 3, DROPS Baby Merino och YlloTyll Lin) erhåller du som är med i knitalongen 15% rabatt på, du hittar koden i vår facebookgrupp.

Hoppas du vill vara med på detta tröjprojekt medan vi väntar in våren 
/Frida & Hanna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar