Höstens Knit-along.


Nu är det hög tid att dra igång höstens knit-along, tycker vi på YlloTyll. Intresset för sommarens knit-along var större än väntat, vilket vi tycker är jätteroligt.
Till hösten vill man ju gärna sticka på något lite varmare. Vi har därför valt tröjan ”Anna-Karin” som nästa projekt. ”Anna-Karin” stickas uppifrån och ned, och är därför lätt att anpassa till perfekt längd och den kräver heller ingen montering. Den variant vi har uppstickad i butiken är gjord i Fine tweed från Rowan. Fine Tweed finns i många härliga färger och är ett fantastiskt garn att sticka i. Inför den här knit-alongen planerar jag att sticka ”Anna-Karin” i det nya garnet Zenta från Permin. Det är också ett garn med lite tweedkänsla som känns helt rätt för modellen. Som medlem i Yllotylls knit-along erhåller du en rabattkod som ger dig 15 % rabatt vid köp av garnet Zenta.
För att gå med i knit-alongen blir du medlem i facebookgruppen”YlloTyll Knit-along höst-14”. Där finns länk till mönstret och där kommer även rabattkoden att publiceras. 
Hoppas många vill vara med och sticka med oss även denna gång.
/Stina

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar