2 nya snoddar/kragar


Här är de senaste 2 snoddarna som vi stickat/virkat.

Den mossgröna är stickad med 1tr Giotto (färg moss) och 1tr Cotton Viscose (färg nr11 mintgrön) efter samma beskrivning nr 1207 som vi stickat upp en snodd i tidigare (då i garnerna Noro Taiyo och Cotton Viscose).
Här har vi har tagit lite större stickor, nr 15 och lite färre maskor.
Giotto garnet ger fin lyster och liv då det är melerat och Cotton Viscose ger snodden en skön tyngd.
1hg Giotto och 2nystan Cotton Viscose behövs och det finns riktigt många fina färgkombinationer.

Sedan har vi gjort en virkad variant också, mönster nr 1202, som är rolig att virka, riktigt fin och inte lika stor som många av de andra snoddarna. Denna är virkad randig runt runt med växelvis stolpar, fasta maskor och bubblor. Vi har använt det egyptiska bomullsgarnet Safran randat med Cotton Viscose som tillsammans ger en fin blandning av matt och blankt.
Färgerna vi har virkat med i Safran är korall nr13 (2nystan), naturvit nr 18 (1nystan), mild orange nr28 (1nystan) och ljusrosa nr1 (1nystan) och i Cotton Viscse har vi använt färgerna nr03 gammelrosa (1nystan) och nr17 ljubeige (1nystan).
Även här finns det väldigt många fina färger att kombinera ihop och få sin unika snodd. En kund igår valde istället en kallare ton med lila och blå nyanser tillsammans med lite vitt, kommer bli väldigt snyggt det också.

Se fler bilder på snoddarna på vår hemsida här
/Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar